Ik ga er vandoor

18 augustus 2017

Geloof het of niet, maar ik ga er vandoor en kom niet meer terug. Niet op dit domein in ieder geval.

De afgelopen jaren heb ik echt met heel veel plezier geschreven hier op mijn blog en ik heb heel lieve mensen leren kennen en veel leuke dingen kunnen doen door mijn blog. En nu, nu kap ik er mee. Ik vind het wel even goed zo. Het afgelopen jaar heb ik veel nagedacht over wat ik nu eigenlijk echt belangrijk vind in mijn leven, wat ik wil, wat ik wil gaan doen, de toekomst en zo (voor hoe ver je die ook maar hebt en kunt plannen) en ik zie mezelf gewoon even niet meer zo actief op internet. Met de geboorte van Lucas heeft het begrip ‘privacy’ plotseling een heel andere betekenis gekregen voor mij. Ik wil Lucas’ privacy zo goed mogelijk bewaren en met internet (en een blog en Instagram en Twitter) is dat best wel lastig, heb ik gemerkt. Alles wat ik over mezelf vertel, gaat in zekere zin ook over mijn kind. En ja, privacy dus.

Dus… Per 16 november a.s. wordt dit domein opgeheven.

Heel erg bedankt allemaal voor het lezen van mijn stukjes, het meeleven en alles wat jullie hebben gedaan voor mij.

 

Ps. Nu ik hier met mijn laptopje op schoot zit te typen, heb ik ineens weer zin om te bloggen.
Pps. Maar dat ga ik dus niet doen.
Ppps. Niet nu in ieder geval. Niet dit jaar. Niet volgend jaar.
Pppps. Maar misschien ook wel.
Ppppps. Ok, nu ga ik echt. KUSJES!!

24 reacties

 • Reply Lenneke 18 augustus 2017 at 07:35

  Ik vind het jammer, maar wel heel begrijpelijk. Je bent een mooi mens!

 • Reply Iris 18 augustus 2017 at 11:24

  Ik snap je keuze helemaal, je bent een topper lieve Dina <3 En wie weet komt het er ooit wel weer van en dan is dat ook oké!

 • Reply Simone 18 augustus 2017 at 13:11

  Ik vind het erg jammer, maar ik begrijp het ook. Stiekem hoop ik dat je (ooit) weer een nieuwe blog zal starten. Bedankt voor al je leuke stukjes <3

 • Reply Robin 18 augustus 2017 at 13:33

  Jammer maar heel begrijpelijk! Er zijn veel belangrijkere dingen dan bloggen. Je kan altijd nog voor jezelf schrijven!

 • Reply Daan 18 augustus 2017 at 21:04

  Succes met alles en vaarwel!

 • Reply Lisa 18 augustus 2017 at 21:55

  Heel jammer maar begrijpelijk. Ik las je blog en volg je op Instagram. Ik heb heel veel respect en bewondering voor je. Super mama en powervrouw!

 • Reply moois van me 19 augustus 2017 at 03:33

  dank je wel voor de voorbije stukjes! En ik lees of hoor nog wel eens wat via instagram vermoed ik ;)

 • Reply Mariska 19 augustus 2017 at 10:04

  Heel erg jammer, maar ik snap je wel heel goed! Ik blijf je wel volgen op Twitter :)

 • Reply Zo simpel is dan geluk 19 augustus 2017 at 10:05

  Heel erg jammer, maar uiteraard van mij ook alle begrip. Veel geluk!

 • Reply Anna Maria 19 augustus 2017 at 10:22

  Ik vind het oprecht heel erg jammer, maar snap het stiekem ook wel weer! Ik vol je gezellig verder op Insta!

 • Reply Emma 19 augustus 2017 at 10:27

  Jammer! Ik heb altijd echt van je stukjes genoten. Maar gelukkig verwijder je insta niet ;)

 • Reply Michelle 19 augustus 2017 at 11:31

  Jammer, maar begrijpelijk! Ik blijf je gewoon gezellig op Instagram volgen ;)

 • Reply Marion 19 augustus 2017 at 19:03

  Hahahaha. 16 november. Ben benieuwd

 • Reply Sofie 19 augustus 2017 at 21:11

  Jammer maar ik begrijp je keuze volledig!! Veel succes en misschien tot blogs. Ooit.

 • Reply Saskia 19 augustus 2017 at 21:52

  Ah wat jammer. Begrijpelijk en het was de laatste tijd al stiller hier. Toch ga ik je leuke en oprecht stukjes missen Dina! Misschien tot in de toekomst :-)

 • Reply Jenn 19 augustus 2017 at 22:22

  Jammer, ik ga je missen! Misschien tot ooit, en ik blijf je op twitter volgen hoor :)

 • Reply Alex 19 augustus 2017 at 23:17

  Super jammer, maar ik snap het. Ik zit er nu al over na te denken wat ik wel of niet wil delen, en ik heb geen kind maar moet alleen aan mijn eigen privacy denken. Laat het zeker weten als je van plan verandert ❤️

 • Reply Morgaine 20 augustus 2017 at 10:26

  Heel begrijpelijk, 1 advies… zorg je wel dat je bepaalde verhalen nog even opslaat voor jezelf als een herinnering? In word of zo, misschien kan het anders… ik ben er blij mee dat ik dat op web-log toen ze sloten ook heb gedaan, gewoon copy/pasten…

  Het ga je goed, en ik zeg tot OOIT, en dan elders!

  X

 • Reply Jane 20 augustus 2017 at 13:39

  Jammer! Maar begrijpelijk. Dank voor al je prachtige schrijfsels.

 • Reply Lonneke 22 augustus 2017 at 08:01

  Weet je, ik begrijp je helemaal en ik twijfel er zelf ook over. Ik zal je mooie stukjes missen.

 • Reply Anneleen 26 augustus 2017 at 20:50

  Bedankt voor je mooie en inspirerende blogjes, Dina! Ik heb steeds je blog met heel veel plezier gelezen! Ook ik zal je verhalen missen! Dikke kus!

 • Reply Mille Pagine 30 augustus 2017 at 21:18

  Dank voor je leuke blogjes (vooral die ene over een kindje vega opvoeden komt nu bij me naar boven)! Ik zal je missen, wens je alle goeds!

 • Reply Jo 1 september 2017 at 18:37

  Jammer Dina! Maar heel begrijpelijk :) Ik heb enorm genoten van je leuke, inspirerende, vrolijke blogs. Je hebt een hele fijne schrijfstijl: het leest heerlijk, je hebt humor, je schrijft zonder opsmuk. Ik wens je veel succes en zegen met wat je gaat doen in de rest van je leven en ik hoop van harte dat je ooit nog iets gaat doen met je schrijftalent :) En ik hoop dat je nog erg gaat genieten van Lucas en het leven in het algemeen :) xx

 • Reply Paul 11 september 2017 at 20:27

  Ik vind het jammer maar begrijp het wel. Waar je eerder regelmatig blogde, heb je nu duidelijk andere prioriteiten. Ik wens je veel moois toe voor de toekomst, met lieve Lucas! En wie weet treffen we elkaar elders online.

 • Laat een reactie achter