Zo regel je een scandinavisch interieur

Een Scandinavisch interieur heb je zo

Al jaren is Scandinavisch design helemaal hot. Je ziet het bij elke nieuwe trend weer terugkomen en ook steeds meer Scandinavische merken veroveren de Nederlandse markt. We zijn er zot op! Het vaak simpele design, gelinkt aan de natuur en praktische vormen passen goed bij ons. We richten maar al te graag op deze manier ons interieur in. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Met een paar aanpassingen heb je die Scandinavische look zo te pakken.

Scandinavische stoelen

Het is belangrijk om goed te zitten. En het moet er ook een beetje knap uitzien! De Scandinavische stoelen zijn niet meer weg te slaan uit interieurland. Je ziet overal de plastic kuipjes met houten of metalen poten. Ze zijn vaak in vele kleuren verkrijgbaar. Het leuke van de stoel is dat het een strak design is en hierdoor laat deze zich goed mengen met andere stoelen aan de eettafel. Zo kan je eindeloos combineren met verschillende stoelen! Of ga steeds voor dezelfde stoel, maar dan in verschillende kleuren met kortingscodes. Zo kun je lekker voordelig variëren!

Zet je tafel bij

Bijzettafels zijn niet alleen heel handig, maar ook vooral heel leuk. Ze kunnen je interieur helemaal afmaken. Bijzettafels in de Scandinavische stijl zijn of van hout en heel organisch. Of ze zijn juist van metaal en heel rechttoe rechtaan. Je kan hier dus in kiezen met kortingscodes. Wat past het beste bij jouw interieur? Ook is het een leuke optie om voor beide te gaan! Zet ze brutaal naast elkaar neer en kijk of het past in je interieur. Als je een strakke bank hebt, dan oogt het vast niet te rommelig.

Minimalistische vloerkleden

Vloerkleden uit Scandinavië zijn vaak heel minimalistisch. Vaak zie je dat deze wit is of een andere lichte kleur heeft, gecombineerd met een aantal (zwarte) strepen erop. Niet al te veel poespas! En dus ook weer ideaal en makkelijk om in je interieur te verwerken.

Verlicht me

Verlichting is essentieel in de woonkamer. Je moet wat basisverlichting hebben en ook zeker wat sierverlichting om de juiste sfeer te creëren. In Scandinavië zijn ze maar al te creatief als het aankomt op verlichting. Zo hebben ze lampen gemaakt van gerecycled karton bijvoorbeeld. Dit geeft een grappig effect en is bovendien beter voor het milieu. Maar ook de mooiste ronde vormen zie je terug in de verlichting. Van prachtig melkglas tot eikenhout. Als je een goeie Scandi statement wilt maken qua verlichting, kijk dan zeker even of je een mooie hanglamp met kortingscodes voor boven de eettafel kan vinden. Deze designs zijn vaak heel simpel, maar totaal anders. En dat valt dus op!

Posts created 32

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven