Disclaimer

Soms heb ik de mazzel dat ik word benaderd voor een leuke samenwerking. Ik zeg met opzet leuke, want ik wil natuurlijk ook niets tegen mijn zin in doen of iets doen waar ik niet achter sta. Bij zo’n samenwerking kan je bijvoorbeeld denken aan betaalde of gesponsorde blogposts. Bij een betaalde blogpost schrijf ik een blogpost waarvoor ik betaald wordt, een gesponsorde blogpost houdt in dat ik schrijf over een product of een dienst die ik gratis heb ontvangen.

Omdat ik er zelf totaal niet van houd om voor het spreekwoordelijke lapje gehouden te worden, wil ik dit bij de lezers van mijn blog natuurlijk ook niet doen. Een positieve review van een product of een dienst, waar ik eigenlijk helemaal niet tevreden over ben, zal je op mijn blog daarom ook niet vinden. Wanneer ik een betaalde of gesponsorde blogpost schrijf, geef ik dit aan in de betreffende blogpost.

Oh ja, het kan natuurlijk ook voorkomen dat ik een product gebruik dat ik zelf heel graag met jullie wil delen en hier dus over schrijf zonder dat er een samenwerking plaatsvindt. Als dit het geval is, verwijs ik dan ook niet naar mijn disclaimer.

Alle teksten op dit blog zijn door mijzelf geschreven. Alle foto’s, plaatjes en dergelijke zijn ook door mijzelf gemaakt en bewerkt, tenzij anders vermeld. Op het materiaal van dit blog heerst dus auteursrecht. Weet je niet zo goed wat auteursrecht is? Geen probleem, ik schreef er een blogpost over en die kan je hier vinden. Mocht je iets van mijn website willen gebruiken, vraag mij dan alsjeblieft eerst even (ik heb een zwak voor bambi-oogjes) of verwijs naar mijn blog, want ik heb er natuurlijk ook gewoon mijn best voor gedaan.

Mocht je vragen hebben, dan mag je mij altijd een berichtje sturen via het contactformulier!

Geen reacties

Laat een reactie achter